EuroKing Casino Retningslinjer for Bonus

Disse retningslinjene for bonus er en del av vilkårene og betingelsene for bruk, og får derfor effekt samtidig som vilkårene og betingelsene for bruk. Alle generelle vilkår i vilkårene og betingelsene for bruk skal gjelde for retningslinjene for bonus, med unntak av når det eksplisitt er ekskludert.

Disse retningslinjene for bonus er skrevet på engelsk. Hvis disse retningslinjene for bonus er oversatt til et annet språk, skal den engelske versjonen gå foran.

 1. Dersom noe ikke skulle være klart etter å ha lest dette regelverket, eller dersom du ønsker å blokkere deg fra å motta bonusene våre og/eller ønsker å få bonuser fjernet fra kontoen din, kan du kontakte kundeservice før du fortsetter spillingen.
 2. En bruker kan ikke opprette mer enn én konto i systemet. Det betyr at kun én konto kan opprettes per person, husholdning, familie, adresse til husholdningen, e-postadresse, kredittkortnummer, elektronisk lommebok eller delt datamaskinmiljø (som bibliotek, arbeidsplass, studentbolig, universitet eller skole). Forsøk på å prøve å lure administrasjonen ved å opprette flere kontoer og dermed sikre seg bonuspenger vil anses som misbruk av bonusen, og vil føre til at kontoen(e) blir sperret og midlene fjernet.
 3. Kunder fra Ukraina, Hviterussland, Latvia, Russland og Litauen kan ikke kreve noen tilbud uten innskudd/gratispenger/registreringsbonuser/vervebonuser eller andre type tilbud man kan benytte se av gratis.
 4. Dersom du mottar innskuddsfrie gratisspinn i forbindelse med et innskuddstilbud, må du spille gratisspinnene før du spiller med innskuddet ditt. Dersom dette ikke etterleves kan dette føre til at eventuelle gevinster fjernes.
 5. I tilfelle teknisk konfigurasjonsfeil eller feil av noe slag som fører til feil antall gratisspinn eller at feil bonus legges til på kontoen din, forbeholder vi oss retten til å korrigere dette ved å fjerne eventuelle mottatte gevinster og legge til belønningen på nytt med riktig konfigurasjon.
 6. Dersom vi finner at du har brutt retningslinjene for bonusen, vil alle VIP-poeng du har samlet opp, og alle gevinster vunnet med VIP-poengene, anses ugyldig. Dersom du klarer å løse inn dem, vil verdien du løste inn dem for fjernes manuelt.
 7. Med mindre annet er oppgitt, gis det innskuddsfrie bonuser eller innskuddsfrie gratisspinn kun til spillere som har bekreftet e-postadressen sin. Skulle det forkomme at innskuddsfrie bonuser eller innskuddsfrie gratisspinn ved feil gis til spillere som ikke har bekreftet e-postadressen sin, forbeholder vi oss retten til å fjerne eventuelle gevinster.
 8. Disse retningslinjene for bonus er en del av vilkårene og betingelsene for bruk, og får derfor effekt samtidig som vilkårene og betingelsene for bruk. Alle generelle vilkår i vilkårene og betingelsene for bruk skal gjelde for retningslinjene for bonus, med unntak av når det eksplisitt er ekskludert.
 9. Hvis du mottar gratis penger (bonus uten innskudd, bonus for å invitere en venn, registreringsbonus eller lignende) eller gevinster fra gratisspinn, er det maksimale beløpet du kan vinne eller ta ut, så fremt ikke noe annet er oppgitt, € 100 eller to ganger bonusbeløpet. Det største beløpet av de to vil gjelde. Gevinster som er større enn dette beløpet, inkludert gevinster vunnet i etterkant med de pengene, selv etter et innskudd, vil fjernes fra kontoen. I tillegg vil ingen gevinster vunnet i sammenheng med noen gratis bonus kunne tas ut før omsetningskravet er oppfylt.
 10. Så fremt ikke noe annet er oppgitt for bonuser du mottar når du foretar et innskudd, må du omsette beløpet til bonusen tretti (30) ganger før du kan be om et uttak. Hvis bonusen er en bonus som ikke krever innskudd, ber vi om at du omsetter bonusen seksti ganger (60) før du kan be om et uttak.
  Eksempel: Hvis du mottar en bonus på € 100 på et innskudd, må du omsette dette beløpet minst 30 ganger (€ 3000) før du kan be om et uttak. Hvis du motta € 50 i bonus på et innskudd, ber vi om at du omsetter bonusbeløpet på € 50 minst 30 ganger (€ 1500) før du kan be om et uttak.
 11. Vi forbeholder oss retten til å se gjennom oppføringer av transaksjoner og logger fra tid til annen, uansett grunn. Hvis, ved slike gjennomgang, det viser seg at en kunde deltar i uregelmessig spill som vi, etter eget skjønn, finner å være misbruk, forbeholder vi oss retten til å frata slik kunde retten til noen kampanje.
 12. Vi forbeholder oss retten til å kansellere alle beløper som overskrider spillerens originale innskudd og/eller inkluderer spillerens innskudd fra en spillers uttak hvis omsetningskravet ikke har blitt oppfylt eller hvis spilleren ba om å få fjernet bonusen før omsetningskravet var oppfylt.
 13. Alle gevinster oppstått ved spilling av gratisspinn-tilbudet legges til på kontoen din som en bonus. Med mindre annet er oppgitt vil enhver bonus du mottar som gevinst fra et gratisspinn-tilbud være underlagt et omsetningskrav for bonusen på tretti (30) ganger før uttak kan gjøres.
 14. Vi har 3 forskjellige typer omsetning som vi bruker på våre bonuser. Så fremt ikke noe annet er oppgitt, har bonusen vanlig vilkår for omsetning. Omsetning kan inkluderes på spill som du ikke tillates å spille når du har aktive bonuser.
  1. Standard omsetingskrav: innsatser plassert på alle spill unntatt automater og skrapelodd teller ikke med mot omsetningskravene. Alle innsatser på GVG-automater og skrapelodd teller 100%, innsatser på alle andre automater teller 50%.
  2. Blandet omsetning: 10% av innsatsene plassert på ikke-automater eller skrapelodd teller med mot omsetningskravene. Alle innsatser på GVG-automater og skrapeloddspill teller 100%, alle andre innsatser teller 50%.
  3. Spesiell blandet omsetning: 50% av innsatsene plassert på ikke-automater og skrapelodd teller med mot omsetningskravene. Alle innsatser på GVG-automater og skrapeloddspill teller 100%, alle andre innsatser på automater teller 50%. Spesielle blandede innsatser er kun tilgjengelige ved spesielle anledninger, og for spillere med bestemte statuser.
 15. Vi forbeholder oss retten til å nekte eller anse ugyldig en bonus og/eller gevinster dersom midler kanselleres, nektes eller bestrides av en betalingstjeneste, betalingstilbyder eller brukeren selv.
 16. Vi forbeholder oss retten til å holde tilbake ethvert beløp som overskrider spillerens opprinnelige innskudd fra en spillers uttak hvis et ekskluderte spill spilles mens bonusen er aktiv. Hvis du ønsker å spille på noen av de ekskluderte spillene ovenfor, kontakter du vår kundestøtteavdeling for å få fjernet bonusen før du begynner å spille.
 17. Så fremt ikke noe annet er oppgitt og den siste bonusen mottatt av en spiller var en gratis bonus, må et innskudd foretas før spilleren kan benytte seg av ytterligere gratis bonuser, selv om de ble markedsført til spilleren. Brudd på dette vilkåret kan resultere i blokkering av fremtidige bonuser og/eller fjerning av gevinster som er et resultat av bruken av noen gratis bonus.
 18. Når bonusen legges til kontoen din, vil beløpet du må omsette konverteres til bonuspoeng du må tjene opp. Tabellen nedenfor viser hvor mye en spiller må omsettes i hver valuta for å sikre seg ett bonuspoeng.
  1 Poeng
  EUR 1.00
  GBP 1.00
  USD 1.00
  CAD 1.00
  AUD 1.00
  DKK 10.00
  SEK 10.00
  NOK 10.00
  ZAR 10.00
  RUB 70.0
 19. I samsvar med retningslinjene for personvern sender vi jevnlig ut markedsførende e-poster med bonustilbud. Du kvalifiserer kun for bonusen hvis du mottok e-posten direkte fra oss. Du kan stoppe abonnementetår dersom du ikke ønsker å motta e-poster ved å kontakte kundestøtten. Hvis vi finner ut at en kunde ikke mottok den gitte kampanjen som en tilsiktet eksklusiv mottaker som kampanjen ble sendt ut til, vil vi ikke hedre noen utbetalingsforespørsler fra kunden, selv om omsetningskravet har blitt oppfylt.
 20. Omsetningen teller kun mot én bonus av gangen, i henhold til følgende regler:
  1. Hvis det er bonuser begrenset til ett spesifikt spill eller spesifikke spill, vil omsetningen bidra til disse bonusene først hvis det spesifikke spillet spilles.
  2. Hvis flere bonuser er aktive med forskjellige omsetningsvilkår, vil omsetningen gjelde mot den relevante bonusen du mottok først, i henhold til bonusens datoen.
  3. Hvis det er to aktive bonuser med identiske vilkår, vil omsetningen bidra til bonusene etter dato du mottok bonusene. Med andre ord vil omsetningen telle mot bonusen du mottok først.
  4. Merk deg at du alltid først vil omsettes dine ekte penger, og det er først når disse er fullt ut omsatt at du vil start med å omsette bonussaldoen.
 21. En bonus (inkludert bonusen kreditert fra en gratisspinnbonus) er også ansett gratis hvis saldoen din med ekte penger på tidspunktet du ble kreditert bonusen er lavere enn ditt siste innskudd.
 22. Individuelle kampanjer kan ha andre vilkår og betingelser som overstyrer eller bidrar til vilkårene og betingelsene som er oppgitt her. Sjekk alle vilkårene og betingelsene til en bonus nøye før du tar del i bonusen. Dersom vilkårene og betingelsene til en individuell kampanje er i strid med retningslinjene for bonus, skal vilkårene og betingelsene til den individuelle kampanjen gjelde.
 23. Innløsning av VIP-poeng til penger er kun tilgjengelig for brukere som har foretatt mist ett vellykket innskudd til spillerkontoen sin.
 24. Innløsing av VIP-poeng til kontanter er kun tilgjengelig for kunder som har registrert seg før 19.03.2017.
 25. Med mindre annet er oppgitt har du 24 timer på deg til å oppfylle omsetningskravene for gratis bonuser (innskuddsfrie bonuser, verving av venner, gratisspinn mottatt kostnadsfritt) før bonusen og eventuelle gevinster fjernes. Videre har du 24 timer på deg fra gratisspinnene legges til på kontoen din til å bruke dem før de utløper. Dersom våre automatiske prosedyrer ikke fjerner bonusen/lar gratisspinnene utløpe, forbeholder vi oss retten til å fjerne disse beløpene manuelt ved det tidspunktet vi innser at det skulle være fjernet, samtidig som eventuelle oppståtte gevinster fjernes.
 26. Dersom bonuspenger omsettes eller tapes, men ikke alle omsetningskrav har blitt møtt, vil det neste innskuddet foretatt til kontoen, gitt at du ikke har noen åpne spill, automatisk gi bonusen status som "Brukt", og det vil ikke være nødvendig å fullføre gjenværende omsetningskrav. Hvis du vil fortsette spilløkten din og sørge for at bonusen din blir "Brukt", kontakter du kundestøtten etter innskuddet ditt. Misbruk av dette for å unngå å fullfør bonusens omsetningskrav, vil resultere i at alle gevinster fjernes, og innskuddet ditt vil konfiskeres.
 27. Hvis en bonus du har forbrukes/kanselleres/utløper, enten av systemet eller etter din forespørsel, og omsetningskravet ikke er fullført, vil alle gevinster fjernes, inkludert ventende gevinster og gevinster du ikke har krevd fra spill/kampanjer du spilte mens du hadde bonusen.
 28. Vi forbeholder oss retten til å holde tilbake alle uttak og/eller konfiskere alle gevinster og bonuser ved uregelmessig spill. Formuleringen "uregelmessig spill" kan inkludere, men er ikke begrenset til, én eller flere av følgende typer spill: Innsats med lav margin, som gir samme gevinst som innsatsen, spill uten risiko eller gardering anses som uregelmessig spilling når det gjøres for å utnytte bonuser. I tillegg til dette anses det følgende som uregelmessige spillemønstre:
  1. Øke saldoen og deretter endre spillemønster betydelig (innsats, spilltype, innsatsstruktur osv.) for å oppfylle omsetningskravene for den bonusen.
  2. Bruk et system for spilling eller plassere innsatser som gir like penger tilbake på baccarat og rulett.
  3. Foreta store spill som gjør at du vinner mye, etterfulgt av en reduksjon i innsatsens størrelse som tilsvarer eller er lavere enn 75% av den tidligere gjennomsnittlige innsatsstørrelsen for å fullføre omsetningskravene for den bonusen.
  4. Omsette for å sikre deg en belønning i én valuta, for deretter å endre valuta til en sterkere valuta før belønningen legges til kontoen din.
 29. Vi forbeholder oss retten til å kansellere kampanjer eller bonustilbud, uansett type, uten forhåndsvarsel. Slik kansellering vil ikke påvirke en belønning som allerede er mottatt.
 30. Hvis bonusen du prøve å sikre deg ikke dukker opp automatisk på spillerkontoen din, ber vi deg kontakte kundestøtten før du plasserer noen spill, og bonusen vil bli kreditert deg.
 31. Alle tilbudene i Dagens deal er tilgjengelige for deg takket være kontostatusen din. Tilbudene kan bli utilgjengelige før tidsfristen grunnet endringer på kontoen ved transaksjoner.
 32. Du godtar herved at vi kan bruke ditt fornavn og/eller brukernavn og land i alle annonseringer om resultatet til kampanjer.
 33. Kampanjer og bonuser er ment å belønne våre verdsatte spillere. Vi har nulltoleranse når det kommer til misbruk av bonuser og svindel. Vi forbeholder oss retten til å blokkere bonuser fra alle spillere som anses å misbruke våre kampanjer. Hvis svindel eller misbruk mistenkes, forbeholder vi oss retten til å fjerne bonuser og gevinster fra kontoen.
 34. Hver gang du plasserer en innsats på EuroKing Casino, tjener du VIP-poeng. Etter hvert som du samler opp VIP-poeng, kan du løse dem inn i penger som går rett inn på saldoen din med ekte penger. Hvis du ikke har plassert en innsats med penger fra din saldo med ekte penger i en periode på tretti (30) etterfølgende dager, kan vi fjerne alle VIP-poeng fra spillerkontoen din.
 35. Så fremt ikke noe annet er spesifisert, er det minste innskuddet som kvalifiserer for en bonus €20, eller tilsvarende beløp i en annen valuta.
 36. Hvis vi mistenker at en spiller har misbrukt eller misbruker et bonustilbud, enten alene eller i samarbeid med partnere, forbeholder vi oss retten til å trekke tilbake bonusen eller bonusene, gjøre alle gevinster ugyldig og steng kontoen til de involverte spillerne.
 37. Når det plasseres innsatser for å spille en innskuddsbonus/et tilbud (gratis eller innskudd), bonuser utbetalt som gratisspinngevinster, er maksimalt tillatt innsats 5 (f.eks. 5 EUR, 5 GBP) eller 10 % av bonusbeløpet (den laveste gjelder). Innskudd gjort med Neteller eller Skrill har en maksinnsats på 1 (f.eks 1 EUR, 1 GBP). Dersom denne regelen ikke etterleves bryter du innskuddsbonusens og/eller tilbudets vilkår, og vi forbeholder oss retten til å annullere og fjerne eventuelle gevinster. En innsats inkluderer enhver spesialinnsatsfunksjon, enhver veddefunksjon eller alle andre typer omsetningsaktivitet (uavhengig av hva den kalles)
 38. For å motta en "Inviter en venn"-bonus, må personen som inviterer personen ha foretatt et innskudd i løpet av de siste 7 dagene.
 39. Gratisspinn er spinn som gjøres uten at de trekker penger fra saldoen din. For å fjerne enhver tvil, så er enhver henvisning til gratisspinn i disse bonusreglene å regne som spinn som ikke reduserer penger fra bankrollen din, uansett hva disse gratisspinnene markedsføres som. Dette inkluderer ikke gratisspinn som aktiveres av funksjoner i selve spillene.
 40. Bonuser utstedt på kasinoet vil være forbehold spilling på dette produktet, og kan ikke brukes til spilling på andre produkter (f.eks. odds eller poker) vi tilbyr. I tillegg vil spilling på andre produkter enn kasino ikke telle mot bonusens omsetningskrav.
 41. Hvis du har et ventende uttak når du mottar en gratis bonus, forbeholder kasinoet seg retten til å gjøre alle etterfølgende gevinster ugyldige fra den bonusen, inkludert bonusbeløpet.
 42. Disse retningslinjene for bonus er skrevet på engelsk. Hvis disse retningslinjene for bonus er oversatt til et annet språk, skal den engelske versjonen gå foran.
 43. Ekskluderte spill: Ekskluderte spill er alle bordspill*, alle live casinospill og alle videopokerspill*. Også noen automatspill er ekskluderte, du finner ut hvilke når du går inn på et automatspill. Dersom du ser at den tilgjengelige saldoen for å spille kun inkluderer din saldo med ekte penger, betyr dette at automaten er et ekskludert spill.
  *dersom bonusomsetningsgruppen er Blandet eller Spesiell blandet omsetning, tillates du å spille bordspill og videopokerspill.
 44. Hvis en bonus ikke brukes (omsetningskravet oppfylles ikke eller pengene går tapt) innen 30 dager, vil bonusen eller beløpet som er igjen fra bonusen kanselleres sammen med eventuelle gevinster.
 45. Bonus omsetningskrav er vist som Poeng å Innløse, på Bonus siden i det Personlige Området.
 46. Bonuser du løser inn er underlag disse retningslinjene for bonus. .
 47. Så fremt ikke noe annet er oppgitt i kampanjetilbudet, er bonuser kun tilgjengelige til spilleren som har foretatt minst ett vellykket innskudd på kontoen sin.
 48. Rettferdig spilling betyr å gjøre innskudd med den hensikt å spille / risikere pengene du setter inn.
 49. Gevinster fra bonuser/gratisspinn med null omsetning er underlagt rettferdig spilling. Enhver spiller som benytter seg av slike tilbud samtidig som det gjøres forsøk på å gjøre uttak uten å følge rettferdig spilling, får alle gevinster konfiskert og vil ikke kunne benytte fremtidige tilbud.