Ekte Penger Modus Registreringssiden vises. Fullfør alle påkrevde felt.
  • Lag et brukernavn og passord som er unikt for deg.
  • Forsikre deg om at e-postadressen du oppgir er riktig, ettersom dette er hovedmåten vi vil kommunisere med deg på.

Klikk Register Now. Siden for Personlige Detaljer vil vises. Før du beginner å spille i Ekte Penger modus, må du validere kontoen din.

Fullfør alle påkrevde felt. Forsikre deg om at alle felt er fylt inn riktig og med korrekt informasjon. Klik Submit når du er ferdig.

E-postvalideringssiden vil vises. Skriv inn e-postadressen din i E-post feltet. Forsikre deg om at du skriver inn en gyldig e-postadresse, og at den er stavet riktig. Klikk Send Validation Code. En valideringskode vil sendes umiddelbart til den e-postadressen du har oppgitt.

Når du har mottatt valideringskoden din, klikker du på linken i e-posten du har mottatt. Du kan også klippe og lime Valideringskoden inn i Valideringskodefeltet, eller skrive den inn.
For å fulføre valideringen av e-posten din, klikk Submit.
Medlemsdelen av hjemmesiden åpnes.

Du er nå klar til å spille med Ekte Penger.